Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun parasal destek sözü umutlu bekleyiş ve heyecana yol açsa da Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın’ın alacaklılarla süre pazarlığı dün itibariyle bitmedi. Aydın’ın “Sorunlu dosyalar kalkmaz ve transfer açılmazsa biz yokuz” söylemi de tazeliğini koruyor. Yaklaşık 50 dosyaya dair kalıcı çözümde iş, alacaklıların 15 Ağustos’u beklemeye ikna edilmesine kaldı.

Kulüp basın sözcüsü Ergün Özkan, alacaklıların bir kısmının süre uzatmaya rıza gösterdiklerini bildirdi. Özkan, “Cevap beklediğimiz oyuncular da var. Selahattin Başkan, sözlü değil yazılı cevap bekliyor. Şayet bu noktada sorun çıkmazsa listesini yapar ve yarın (bugün) genel kurula sunar.  Çalışacağı isimleri kendisi belirler. Zeki Toçoğlu’nun verdiği sözle ilgili ise en ufak bir tereddüt olamaz” dedi.

Toçoğlu’nun
Kırmızıçizgisi

Büyükşehir Belediyesi kaynaklarına göre, Selahattin Aydın’ın başkanlığı dışında bir oluşuma söz konusu destek yok. Toçoğlu’nun kırmızıçizgisi Aydın.

Edinilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi Sakaryaspor’a başta yönetim listesi olmak üzere icra konusunda müdahalede bulunmayacak. Başkan Toçoğlu’nun sağlanacak parasal kaynakla tek hedefi, Sakaryaspor’un bulunduğu durumdan kurtulması. Bu konuda da Selahattin Aydın’a güveni tam! Aydın, yönetim listesini kendisi belirleyecek. Beklenti ise takımı düzlüğe çıkarması…

Editör: TE Bilişim