Transferin açılmasıyla kadrosu yeniden şekillenecek Yeşil-Siyahlılar’da,
mevcut futbolcularda kendi durumlarıyla ilgili verilecek kararı bekliyor

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu’nun 5 milyon lira kaynak sağlama vaadiyle Sakaryaspor’a 3. Dönem Başkan olan Selahattin Aydın’ı yoğun bir hafta bekliyor. İlk etapta icra kurulunu oluşturacak Aydın’ın sonrasında teknik adam sorununu çözüme kavuşturması bekleniyor.

Aydın’ın heyecanla beklenen transfer taarruzunda ilk ayağı iç görüşmeler oluşturacak. Sözleşmesi sona eren futbolculardan yeni sezonda düşünülmeyenlere teşekkür edilecek. Sözleşmesi devam eden ancak yine düşünülmeyen bazı oyunculardan ise kulüp bulmaları istenecek.

Transfer heyecanı

Sakaryaspor, yıllar sonra transfer komitesi oluşturacak ve dış transfere açılacak

İcra kurulu yanında transfer komitesini de oluşturacak Aydın’ın çalışmaların bizzat başında olacak. Transfer komitesinde yer alması beklenen isimler İsmail Yenice, Tacettin Koç, Uğur Çelikarslan ve Hakan Özlü olarak tahmin ediliyor. Sakaryaspor, en son 2010 yılında geçici transfer yapmıştı.


Transferde
sabıkalıyız!

Sakaryaspor’un transfer engelini kaldıracak parasal kaynağın 15 Ağustos’u bulacak olması dış transferi zora sokabilecek. Yakın geçmişte yaşanan transfer bilmecesi ve hayal kırıklığı da Yeşil-Siyahlı Yönetimi zorlayabilir.

Yeşil-Siyahlı takımda 2009-2010 dönemi sezon başı transferi açma çabaları sonuç vermemişti. Ancak takımın başına Özcan Kızıltan getirilmiş ve transfer açılacakmış gibi çalışma yapılmıştı. Kurulan yeni takım Bolu Kampı sonrası dağılmıştı. Teklif götürülecek futbolcuların ‘Ya açılmazsa’ kaygısı taşıyabilecekleri belirtiliyor.
 

Editör: TE Bilişim