21 Mayısta yapılan kongre sonrası önce Turgay Ataman görevini bırakırken bu ayrılıkların ardı arkası kesilmedi. Önce tesisler müdürü İrfan Bülbül daha sonra Basın ve iletişim sorumlusu Huriye Bolazar işi bıraktı. En son olarak yılların masörü Süha Ertürk’e de Halit Evin’in ekibinden Rahmi Şengül kapıyı gösterdi.  Herkes soruyor şimdi sırada kim var?

GÜRSES’İN GÜCÜ YETMEDİ

Yeni sezon öncesi Yeşil-Siyahlı kulüpte Başkan İsmail Gürses ve Halit Evin kavgası iyice alevlenmiş durumda. Başkan Gürses’in bütün transferlerde tek yetkili gibi davranması ve Evin grubunu yok saymasına tepki olarak da Evin ekibi Rüstemlerde çalışan personel üzerinde yetkilerini kullanmaya başladı. Daha önce anlaşamadığı isimleri Evin ve ekibi bir, bir, kulüpten uzaklaştırırken son olarak Masör Süha Ertürk bu baskıdan nasiplendi ve işinden ayrıldı.

KENDİ EKİBİNİ KURUYOR

2016-2017 Futbol Sezonuna mutlak şampiyonluk parolası ile girecek olan Sakaryaspor’da bir yandan transfer haberleri gelirken, diğer yandan da yeni yönetimin ekibini oluşturma hamleleri sıralanıyor. Buna göre 21 Mayıs’ta yapılan Olağanüstü Genel Kurulda göreve gelen İsmail Gürses ve yönetimi önce Kulüp Müdürü Turgay Arman ile yollarını ayırdı sonra da Tesisler Müdürü İrfan Bülbül ve iletişim sorumlusu Huriye Bolazar ile çalışmama kararı aldı.

DARCAN DA GİDİCİ GİBİ

Bu gelişmelerin sıcaklığını koruduğu kulüpte, bu kez Masör Süha Ertürk ile ilgili bir iddia vardı. Buna göre yönetici Rahmi Şengül’ün Süha Ertürk ile görüştüğü ve yeni sezonda kendisinin düşünülmediğini söylediği öğrenildi. Yıllardır Sakaryaspor’un yükünü çeken Ertürk ile yolların ayrılması şaşırtırken, İdari Menajer Yasin Darcan’ın da görevi bırakmaya hazırlandığı dedikodular arasında yer aldı ancak bugün için Darcan’ın görevini yapacak birisi hala bulunmuş değil.

Editör: TE Bilişim