Gençlik hizmetleri spor il müdürü Fatih Çelikel, Karate federasyonu başkan vekili Meydan Kobaş, SASKF başkanı Yaşar Zımba, SASKF başkan yardımcısı Recep Odabaş, Serdivan ilçe müdürü Sebahattin Karakoç, il temsilcisi Aykut Duman turnuvaya gelerek sporcuların mücadelesine destek oldular.

Turnuvaya katılan Geyve ilçesi sporcuları bu sefer yedi madalya ile yetinmek zorunda kaldı. Turnuvada Miray Keleş, Aslınur Mutluay, Yasin Arıkan bririnci olurken, Mehmet semiz ikinci, Talha Berkant Karaca, Metehan Ayözen, Zeynep Tutku Tunç üçüncü oldular.

Teknik Direktör Uğur Kobaş, Antrenörler Memduh Sakarya, Yaşar Ordu “Geçen maçta otuza yakın, bu maçta yedi madalya aldık. Bazı dönemler böyle keskin düşüşler olacaktır. Sonucunda çok başarılı sporcuların mücadele ettiği bir turnuva, bu maçta eksilerimizi gördük. Amacımız bir sonraki lig maçında daha çok madalya kazanmak. Geyve belediyesi, Geyve halk eğitim ve Geyve Gençlik spor takımları olarak çalışmalarımız daha yoğun olacak.

Turnuvaya katkılarından dolayı SASKF başkanı Yaşar Zımba Avrupa Karate federasyonu hakem kurul üyesi Uğur Kobaş’a çiçek takdim etti.

Editör: TE Bilişim