Sakarya geri döndü

Eski Geyve ilçesi Karate antrenörlerinden Memduh Sakarya Geyve ilçesinde kadrolu bir iş sahibi olamayınca Bilecik iline transfer olarak çalışmalarını Bilecik adına yapmaktaydı. Teknik Direktör Uğur Kobaş ve velilerin ısrarlı istekleri doğrultusunda geçici olarak yuvaya dönen Memduh Sakarya, Geyveli Karatecilere ayrı bir değer kattı.

Haftada 5 idman

Haftanın beş günü Teknik direktör Uğur Kobaş, antrenörler Memduh Sakarya, Şahin Damar, Hakan Emirhan Doğan ile çalışmakta olan sporcular şu anki hallerinden memnun. Temennileri ise Geyve’nin çocuğu olan antrenörleri Memduh Sakarya’nın kalıcı olarak geri dönmesini bekliyorlar.

‘İş imkanı bulamadık’

Teknik direktör Uğur Kobaş, “Olimpiyat maçları programı dolayısıyla uzun bir dönem Geyveli sporcularımız ile istediğim gibi ilgilenemedim. Eskiden Memduh Sakarya için veliler ile birlikte çok uğraşmamıza ve bir çok girişimler yapmamıza rağmen ilçede kadrolu iş imkanı bulamamıştık. Şu an Memduh Sakarya Bilecik ve Geyve ilçesinde çalışmalarına devam ediyor. Velilerimiz ile birlikte amacımız Geyve’nin kendi çocuğunu kendi yuvasında bırakmak. Çünkü ne kadar uzun yıllardır, Geyve’de olsam da, Her zaman Geyveli sporcularımızın başında olsam da, her görevin, bir sonu var, emekliliği var, bende gelecekte Geyveli sporcularımızı kalıcı olarak Memduh Sakarya’ya bırakmak isterim. Umarım bir an önce kadrolu bir iş bularak antrenörümüzü ilçemizde kalıcı hale getiririz" dedi.

Editör: TE Bilişim