1.Amatör B Grubu'nda aldığı gollü galibiyetlerle dikkat çeken ve ikinci sırada bulunan Çaykışlaspor Erenler Atatürk Stadında karşı karşıya geldiler. Maçın henüz ikinci dakikasında Pamukova Gençler Gücü mutlak gollük pozisyonu Eren ile kaçırdı. Oyunu kendi sahasında kabul edip konrataklarla gol arayan Pamukova Gençler Gücü 30. dakikada kontratak’tan Mücahit’in attığı golle 1-0 yenik duruma düştü. Golden 2 dakika sonra Eren sol taraftan ceza sahasına girdiği anda Çaykışla defansı topa elle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Burak topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek 1-1 beraberliği sağladı. İlk yarı karşılıklı ataklarla sona erdi 1-1.

İkinci yarının başlaması ile Pamukova Gençlergücü’nün tehlikeli olacak ataklarını Çaykışla defansı önledi. Dakikalar 55’i gösterirken Pamukova Gençler Gücünden Gürkan nefis bir vuruş ile takımını 2-1 öne geçirdi.  Golden sonra defansında açıklar vermeye başlayan Çaykışlaspor, Pamukova Gençler Gücü’ne yüzde yüzlük gol pozisyonları verdi ama P. Gençler Gücü  forvetleri yararlanamadı. 64.dakikada Sadullah ceza sahası içinde düşürülünce hakem ikinci defa penaltı noktasını gösterdi. Topun başına yine P.Gençler Gücü’nden Burak geçti, düzgün bir vuruşla takımını 3-1 öne geçirdi. Bu gol sonrası Pamukova Gençler Gücü sahada istediğini yapan taraf oldu. Bir çok gollük pozisyondan yararlanmayan Pamukova Gençler Gücü 90+ 4'te ikinci yarının 75. dakikasında oyuna giren Özgür’ün attığı güzel golle 4-1 öne geçti. Hakem santra yapıldıktan maçın son düdüğünü çalarak Pamukova Gençlergücü’nün güçlü rakibi karşısında 4-1'lik galibiyetini ilan etti.

Maçtan sonra Pamukova Gençlergücü soyunma odasında futbolcuların kutlamaları görülemeye değerdi. Çaykışlaspor yöneticileri ve antrenörü Kadir Şirin Pamukova Gençlergücü soyunma odasına gelerek futbolcuları ve teknik heyeti galibiyetlerinden dolayı tebrik ettiler.

Editör: TE Bilişim