“Bu şehir Messi’yi izleyecek” diyen Gürses 16 Haziran’da başkanlığa aday olacağını söyledi Sakaryaspor’u 3. Lig’den 2. Lig’e taşıyan İsmail Gürses Fethiye’den arkadaşımız Nazım Aktürk’e konuştu. 16 Haziran’da başkanlığa aday olacağını söyleyen Gürses yine iddialı konuştu, yine iddialı sözler etti.
İşte İsmail Gürses’le yaptığımız tele ropörtajın içinde var olan projeler;
Sakaryaspor’da başkanlığı tekrar yaşamak adına kararlı olan İsmail Gürses Fethiye’den çok iddialı bir mesaj vermeyi de ihmal etmedi. Sakaryaspor’la tekrar buluştuktan sonra haksız eleştirilerle boğmaya kalkanlarla da görüşülecek hesabının olduğuna vurgu yapan İsmail Gürses bu takımı Süper lige çıkarttıktan sonra bu şehre Messi’yi de izlettirme konusunda iddialı bir mesajı bayram tatlılığı içinde bizimle ve okurlarımızla paylaştı.
“BAŞKANLIĞA TALİBİM” 
Cevat Ekşi’nin başkanlığa aday olmayıp kulübü kongreye taşıdığı ortamda İsmail Gürses’in kapısını çaldık. İsmail Gürses  “Kongreye geliyorum ve Başkanlığa talibim” dedi
Geçen sene de Mersin’de kaybedilen final sonrası başkan İsmail Gürses genel kurul kararı almış, aday olmamış yönetim içinden Cevat Ekşi başkanlığa seçilmişti. Sakaryaspor’da kaybedilen ikinci final sonrası Cevat Ekşi başkanlığındaki yönetim genel kurul kararı alırken başkan Cevat Ekşi aday olmayacağını açıklamıştı. Alınan olağanüstü genel kurul kararı sonrası 16 Haziran Pazar günü Rüstemler Tesisleri’nde saat 14.00’te gerçekleşecek ilk oturumda çoğunluk sağlanamazsa ikinci oturum 23 Haziran Pazar günü saat 14.00’te çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak ve sene içinde başkan gibi boy gösteren Başkanvekili Cumhur Genç liste çalışmalarına başladı, başkanlığa aday olacak.
HEDEF SÜPER LİG
İsmail Gürses başkanlığa geldiği an itibariyle daha öncede hedefinde var olan Süper lig hayalini Yeşil Siyahlı renklerin Rüstemler’de konaklayan futbol evine postaladı. İsmail Gürses “Sakaryanın sorunlarını biliyorum, o sorunları aşacak proje ve cesaret bende” var dedi. Gürses “Tabi ki Süper lig öncesi iki 
kez kapısından döndüğümüz TFF 1 ligi var. Bu sene o hedef aşılacak ve sırayı Süper lig alacak” dedi. Gürses “Sakaryaspor’u seven bir Cumhurbaşkanı’na sahipken ve böyle bir taraftar arkamızda varken hedeflerin gerçekleştirilemeyecek hedefler olmadığını Sakarya’ya haykırdı ve yola çıkmaya hazırlanıyor.

Editör: TE Bilişim