Sakaryaspor’da bu sezon kadro dışı bırakılan futbolcu sayısı ve yönetimde yaşanan ayrılıklar fırtınalı günlerin felakete dönüşeceğinin habercisi gibiydi. Dönemin teknik ekibinin raporuyla kadro dışı bırakılan bir futbolcunun, kulüp başkanı tarafından affedildiği süreç, bugünlerde kriz yönetiminden uzak bir tutum sergilenmesini de doğal kılacak tarzda. Üstelik aynı futbolcu çok zaman geçmeden aynı yönetim tarafından takımdan gönderildi.

YAPRAK DÖKÜMÜ
Çelişkilerle dolu süreç, yönetimde de kopmalara yol açtı. Başkan Selahattin Aydın’ın kulübü 16 yönetim kurulu üyesiyle birlikte yönetme fikri de, zamanla değişti. Daha önce yapılan görevlendirmeler askıya alınarak, 5 kişilik yeni bir icra kurulu oluştu. Ferit Şahin, Yavuz Köprülüoğlu ve Murat Atçı gibi isimler yönetimden uzaklaşırken, Köprülüoğlu, noter yoluyla istifasını yeşil-siyahlı kulübe bildirdi.

İLK MAÇTA DAĞILDI
Takımın, Batman Petrolspor’a 2-0 yenilmesinin ardından Erol Kolcu’nun istifası geldi ve Sakaryaspor hoca sorunuyla karşı karşıya kaldı. Hoca arayışına giren ve bir haftada çözüm sözü veren Aydın ve ekibi, geçici hoca tercihini ise altyapı yerine amatör takımın başında bulunan Murat Özkan’dan yana kullandı. Hoca sorunu aşılamadı, takım geçici hocayla ilk sınavında Evrenseki’den 4 yedi.

ÇORUM’DA KESMEDİ
Yeşil-siyahlı takımda geçici hoca, felakete sürüklendiği Çorum Belediyespor maçı yenilgisi sonrası kalıcı hocaya dönüştü. Aydın ve ekibinin sezon başından bu yana sergilediği çelişkilerin son halkası Murat Özkan kararlılığıyla takım adım adım felakete sürükleniyor. Parasal yönden sıkıntı yaşayan yönetimin, bu ısrarının altında ise yeni hoca maliyetinin olduğu tahmin ediliyor
 

Editör: TE Bilişim