MUCİZEYE KALACAK: Sakaryaspor, Fethiyespor'u mağlup ederek ligin ikinci yarısındaki ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Yeşil-Siyahlılar, iflas davası ve başarısızlıklar nedeniyle kötü günler geçiriyor. Ligin en çok gol yiyen ve en fazla mağlubiyeti bulunan takımı unvanını taşıyan Sakaryaspor, Fethiyespor'u yenemediği takdirde kümede kalma şansını mucizeye bırakacak. Yeşil-Siyahlı ekip, Fethiyespor'u mağlup ederek kümede kalma şansını artırmayı hedefliyor.
İŞİMİZE BAKMALIYIZ: Turgutluspor maçı sonrasında yaşanan tatsız olayın yavaş yavaş yaraları sarılıyor. Fethiyespor maçı hazırlıklarına büyük bir moral bozukluğu ile başlayan futbolcuları teknik heyet ve Başkan Metin Doğrucan motive etmeye çalışıyor. Oyuncularından tatsız olayın unutulmasını isteyen Teknik Direktör Necmettin Sert, "Biz işimize bakmalıyız. Fethiye maçına en iyi şekilde hazırlanarak sahaya çıkmalıyız" diyerek öğrencilerini zorlu maça hazırlıyor.
BUGÜN TER İDMANI: Sakaryaspor, Rüstemler Tesisleri'nde dünü tek idmanla geçirdi. Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yarı saha çift kale maç yapan Sakaryaspor'da futbolcuların istekli ve hırslı tavırları gözlerden kaçmadı. İdmana Gazanfer Aydın'ın yanı sıra sakat olan 6 oyuncu katılmadı. Yeşil-Siyahlılar, bugün sabah ter idmanı yaptıktan sonra Rüstemler'de kampa girip maç saatini bekleyecek.

Editör: TE Bilişim