MADDİ MANEVİ KAYBEDİYOR

Sakaryaspor’un kötü gidişatının nedenleri bir hayli fazla fakat son günlerde dillendirilenler ise inanılacak gibi değil. Büyük paraların döndüğü bugünlerde Türk Futbolunun en büyük sorunlarından birisi de Menajerler konusu olsa da bu menajerlerden Sakaryaspor’un çektiği kadar inanın hiçbir kulüp çekmemiştir. Özellikle son 20 yıldır bir dönem yok ki bir menajer kulübün içinde cirit atmasın. Yeşil-Siyahlı kulüp önce kurtarıcılardan ve menajerlerden kurtulmalı. Aksi takdirde her kulüp gibi bu kulüpte hem maddi olarak hem de manevi olarak kaybetmeye devam edecek.

BU GÜCÜ NEREDEN ALIYOR?

Son yılların her döneminde Sakaryaspor’un yaptığı transferlerde imzası bulunan Menajer Salih Nişancık’ın sürekli takımla ve Teknik Direktör İsmail Ertekin’le birlikte olması sporseverlerden tepki alıyor. Nişancık’ın Rüstemler Tesislerinde ve Yeşil-Siyahlı bazı yöneticilerin yanı sıra hem hoca hem de oyuncularla beraber bulunması özellikle dikkat çekiyor. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali hatta Ertekin’in takımda bazı oyuncuları bulunan Nişancık’ın etkisinde kaldığı bile dillendirilmeye başlandı ve oyuncular arasında huzursuzluğa neden olduğu da konuşuluyor.

SAKARYASPOR’DA GÖREVİ VAR MI?

Sakaryaspor’a yakın kaynaklar Nişancık’ın kulüp menajeri gibi davrandığına dikkat çekerken kulübün ve takımın içine bu kadar girme cesaretini ve etkili olmasına kim onay veriyor? Bu gücü nereden alıyor? Diyenler bir hayli fazla.

Editör: TE Bilişim