Seyirci olmayınca olmuyor!

Misli.com 2.Lig kırmızı grupta şampiyonluk parolası ile yola çıkan Sakaryaspor 30 haftası geride kalan ligde iç sahada gösterdiği performansla taraftarını kahretti. Salgın nedeniyle seyircisiz oynanan maçlarda evinde 15 müsabakaya çıkan yeşil-siyahlılarbu karşılamalarda sadece 5 galibiyet alabildi! Transfer yasağının kalktığı günden bu yana en kötü iç saha sezonunu geçiren Sakaryaspor oynadığı maçlarda 7 beraberlik ve 3 yenilgi alarak rakiplerine 23 puan armağan etti.

Evinde daha çok gol yiyor

Geçen 30 haftalık dönemde İsmail Ertekin, Murat Balaban ve Serdar Bozkurt teknik adam olarak görev alsa da iç saha performansını düzeltmeyi başaramadı! Şimdiye kadar topladığı 22 puanla ligde iç sahada 14’ncü sırada yer alan yeşil-siyahlı ekibimizin, direkt şampiyonluk hedefinden erken kopmasında bu grafiği başrolü oynadı. Ligde 30 golü kalesinde gören Sakaryaspor bu gollerin 20’sini de evinde yiyerek bu konuda da rakiplerine oldukça bonkör davrandı!

İçeride beraberliğe abone

Hocalar değişse de kaderi değişmeyen Sakaryaspor evinde oynadığı maçlarda Bodrumspor, Kastamonuspor ve Turgutluspor’a mağlup oldu. Yeşil-Siyahlılar, Eyüpspor, Kırklarelispor, Sivas Belediye, Serik Belediye, 1922 Konyaspor, Vanspor, Kırşehir Belediye maçlarından beraberlikle ayrıldı. Sakaryaspor sahasında sadece Pazarspor, Mamak Futbol Kulübü, Tetiş Yapı Elazığspor, Tarsus İdmanyurdu ve Karacabey Belediye karşılaşmalarından üç puanla ayrıldı.

Editör: TE Bilişim