Başkanlar, Etçioğlu’nun toparlayıcı ve dürüst kişiliğiyle şehrin desteğini alıp takımı düze çıkaracağına inandıklarını kaydetti.
Tuncer Tepe:
GEÇMİŞTE yaşananlardan ders alarak hareket etmemiz gerekir. Sakaryaspor’un acilen güvenilir bir başkana ve istikrarlı bir yönetime ihtiyacı var. Etçioğlu, hiçbir şaibeye bulaşmadan günümüze kadar gelebilmiş ender isimlerden biri. Kulübün geleceği için herkesin bu oluşuma güvenip destek verebileceğine inanıyorum.
İbrahim Müftüoğu:
ERKAL Etçioğlu Sakaryaspor için bir yönetim oluşturursa, şahsım adına kendisine her türlü desteği vermeye hazırım. Sakaryaspor için adı geçenler arasında tek toparlayıcı isimdir. Bilgisi, güvenilir kişiliğiyle bu işin üstesinden gelebilir. Her kesimden alacağı destekle, Sakaryaspor’u herkesten çok daha iyi yönetecektir.
Musa Genç
SAKARYASPOR’un sorunlarını bilen insanların başında Erkal Etçioğlu geliyor. Kulübün başına geçmesi için kendisine baskı yapıp görevi kabul ettirmek lazım. Mehmet Atay dönemindeki gibi bir hamleye ihtiyaç var. Bu il rahatlıkla 10-15 milyon doları toplar. Bu süreçte Etçioğlu’na elimizden gelen tüm desteğe hazırım.
Bülent Yılmaz:
SAKARYASPOR için Etçioğlu’ndan daha iyi biri bulunamaz. Oturaklı, seviyesini bilen dürüst bir insan. Kulüp yönetimi için biçilmiş kaftan. Sonuna kadar destekliyorum. Onun olacağı her türlü oluşumda olurum. Takım bu yıl küme de düşse onun adı altında oluşabilecek istikrarlı yönetim bizi, gelecek yıl tekrar üst lige çıkarabilir.
Rauf Batuboylu:
ERKAL Etçioğlu Sakaryaspor yönetimi için yüzde yüz doğru tek isimdir. Şehrin desteğini arkasına alan Etçioğlu, takımı başarıya koşturur. Son kongrede yönetimi almak gibi bir niyetim olmadı. Sakaryaspor bayrağı benim için Türk Bayrağı kadar önemlidir.O bayrağı yere düşürmemek için her türlü fedakarlığa hazırım.
Vedat Yaşlıca:
ERKAL Etçioğlu en güvenilir ve içinde Allah korkusu ona birinsan. Kulüp yönetimi için ikna edilebilir mi bilemem, ancak ben de dahil onun içerisinde bulunacağı oluşuma herkesdestek verir. Etçioğlu’nun yanında Büyükşehir Belediye Başkanı
Zeki Toçoğlu da yer almalıdır. O zaman Sakaryaspor’da büyük bir güç doğar.
DİĞER BAŞKANLAR
ESKİ başkanlardan Aydın Zengin, Musa Genç ve Sabri Küçük’e ulaşamadığımız için görüşlerini alamadık. Havaalanında uçağa binmek üzere olan Erdal Taşkın ise, uygun olmadığı için konuşamayacağını belirtti.

Editör: TE Bilişim