Erenler Sentetik Sahasında oynanan Süper Amatör A grubu derbi karşılaşmasının kaybedeni olmadı, Lider Erenlerspor beraberlikten aldığı bir puanla liderliğine devam ediyor. Serdivanspor ise grup ikinciliğini sürdürüyor.
Karşılaşmanın nefes kesen her dakikasını tribünleri dolduran kalabalık taraftar keyifle izledi. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’te Süper Amatör A grubunun derbi mücadelesini futbolseverler ile birlikte keyifle izledi.
Yunus Emre 65 nci dakika da Erenlerspor lehine attığı gole karşılık 78 nci dakika da Enes’ten geldi. Her iki takımında birer puan paylaştığı karşılaşma da 86 ncı dakika da Serdivan sporlu Gökhan Kazan kırmızı görerek takımın bir kişi eksik bıraktı. Serdivanspor antrenörü Reşat Salpat ilk yarının sonlarında oyun dışına alınırken Erenlerspor antrenörlerinden Şaban Çolak’ta ikinci yarının son dakikalarında oyun dışına alındı.
Stat : Erenler Suni
Hakem: Ertan Engin*** Erdi öz** Sibel Kolçak**
Erenlerspor : Kerem*** Ersin*** Erdi**** Özkan**** Berkan**** Cem*** Cihan*** Levent*** Necmi*** Yunus Emre***(Mesut***)
Antrenör : İsmail Küçük
Serdivanspor: Burak*** Ertuğrul*** (Kemal***)Gökhan Ç*** Fatih*** Enes**** Gökhan*(KK) Bünyamin*** Erkan***Murat** (Aykut**) Özgür** Hakan***
Antrenör : Reşat Salpat
Goller: Dk 65 Yunus Emre (Erenlerspor) Dk 78 Enes (Serdivanspor)
Kırmızı Kart : Dk 86 Gökhan Kazan (Serdivanspor)

Editör: TE Bilişim