8 yeni transfer

Geçtiğimiz hafta Perşembe gününden itibaren sezona çift antrenmanla hazırlanan Lacivert-Mavili ekipte morallerin oldukça yerinde olduğu öğrenildi. Sezonu 8 yeni transferle açan temsilcimiz, geçen seneki başarılı kadrodan sadece 3 oyuncuyla devam kararı aldı. 11 kişilik kadroyla sezona hazırlanan Lacivert-Mavili ekip antrenmanlarını Erenler 2 No’lu Sentetik Saha’da gerçekleştiriyor.

Hedef 3.Lig

Yeni sezonda hedefini 3.Lig olarak belirleyen Orhan Şeşen başkanlığındaki Erenlerspor, Bölgesel Amatör Ligi çok iyi bilen ve tecrübeli teknik adam Cenap Taner’i takımın başına getirmişti. Lacivert-mavili ekip tecrübeli teknik adamdan takımı şampiyon yapmasını bekleniyor. BAL ile takvimin açıklanmasının ardından Erenlerspor yönetiminin dış transferde birçok profesyonel futbolcuyu kadrosuna katması bekleniyor.

Pestilini çıkardı

Yeni sezona yepyeni bir başkan ve yepyeni bir teknik kadro ile girecek olan BAL temsilcilerimizden Erenlerspor, hazırlıklarını dün sabah ve akşam üzeri yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Cenap Taner yönetiminde yapılan antrenmanın sabah bölümünde Aerob Dayanıklılık çalışması, akşamüzeri yapılan antrenmanda ise kondisyon arttırmaya yönelik toplu bir çalışma gerçekleştirildi. Taner’in antrenmanda futbolcuların adeta pestilini çıkardığı görüldü.

Editör: TE Bilişim