TV çekiminin yapıldığı buluşmada sadece BİZİM SAKARYA vardı.

 

24 yıl sonra buluştular

Özel davet ile Ticaret lisesi sahasında bir araya gelen 24 Yıl önceki şampiyon takımın futbolcuları hasret giderdiler. 24 yıl öncesine dönerek hatıralarını yaşadılar. Göz Doktoru Nihat Çark, Yenal Kaçıra, Recai Çal, Ercan Zorlu, Sadun Hoşbay, Vural İyisoy, Recep Çimen (Güneşler Mahalle Muhtarı) ve takımın kalecisi Abdullah Adatepe, Ticaret Lisesi olgunlar sahasına çıkınca oldukça heyecanlandılar.

Görsel şovlar da var

Organizatör Şamil Bilgin Olgunlar Futbol Turnuvasının bu yıl çok renkli olacağını belirterek “ Büyük Süprizler olacak. Turnuvamızın bir kısmı Ramazan ayı içinde olacağı düşünülürse gece sahur vakti maçların oynanacağını söyleyebilirim. Şampiyon olan takıma, şimdi açıklamayacağımız ancak çok değerli şampiyonluk hediyesi olacak. Maçlar devam ederken görsel şovlar yapılacak.

Çark yine penaltı kaçırdı

Yeniden düzenlenmiş sahamızda izleyicilerimiz olağan üstü görüntüler izleyecek “ dedi. zamanın ünlü oyuncuları,  tv yapımcısı Şaban Mergül’ün yönettiği www.sakaryatelevizyonu.tv  programına röportaj verdiler. Takım Kaptanı Doktor Nihat Çark, 24 Yıl önce iddia sonunda penaltıdan gol atamadığı kaleci Abdullah Adatepe’ye penaltı atışı yaptı ancak sonuç değişmedi. 

Editör: TE Bilişim