Toplantıda konuşan Hakan Şükür, Sakaryaspor'un 3'ncü ligden kurtulup layık olduğu konuma gelebilmesi için gerekli tüm maddi ve manevi desteğin verilmesi konusunda en kısa sürede elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.

ARTIK VAKİT GELDİ

AKP Milletvekili Hakan Şükür ve Sakaryaspor eski Başkanı Sabri Küçük’ün önderliğinde önceki akşam İstanbul İstinye Park’ta dev bir Sakaryaspor toplantısı yapıldı. Aralarında Tarık Kayar, Sabri Küçük, Hüseyin Aktürk, Şansal Büyüka, Selçuk Saraçoğlu, Davut Dişli ve Erdinç Şehit gibi isimlerin de olduğu bu toplantıda, artık Sakaryaspor için harekete geçme vaktinin geldiği konuşuldu.

BAŞKAN İSTANBUL'DAN

Bir yönetim oluşturulması için düğmeye bastığı öğrenilen bu isimlerin önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelecekleri belirtiliyor. Bu oluşumun öncelikli amacı Sakaryaspor’un transfer sorununu çözmek. Bu konuda gerekli sponsorluk görüşmelerinin de başladığı ve her şeyin rayına oturmasından sonra başkanlığını İstanbul’da yaşayan Sakaryalı bir ismin yapacağı yönetimin oluşturulacağı gelen haberler arasında.

KAYNAK BULUNACAK

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren toplantının birinci maddesi transfer yasağının kaldırılması konusunda gerekli maddi kaynağın bulunması yönündeydi. Günler öncesinden planlanan bu toplantı da özellikle Hakan Şükür'ün, Sakaryaspor'un bu durumdan kurtulması için tüm şartların zorlanmasından yana kesin bir tavır ortaya koyması akıllara bu kez olacak mı sorusunu getiriyor.

Editör: TE Bilişim