Turgutluspor mağlubiyetinin ardından bazı taraftarların otobüsü durdurarak futbolculara saldırmasının gerginliği dün Rüstemler'e yansıdı. Saldırıya karşı tepkili koyan futbolcular idmana çıkmak istemedi.
Futbolcuları önce Teknik Direktör Necmetin Sert ardından Başkan Metin Doğrucan ikna etmeye çalıştı. Yapılan görüşmeler sonucu güçlükle ikna edilen futbolcular antrenmana 45 dakika gecikmeli başladı.
SALDIRIYA TEPKİ GÖSTERDİLER
Sakaryaspor’un Turgutluspor’a deplasmanında 1-0 mağlup olduğu maç sonrası bir grup  taraftarın takım otobüsünü durdurup içine girerek futbolculara saldırmasının ardından başlayan gerginlik dünde devam etti. Program gereği Pazar günü oynanacak Fethiyespor maçının hazırlıklarına dün saat 15.00'te start vermesi gereken Yeşil-Siyahlılar oyuncular, saldırıya tepki olarak idmana çıkmak istemedi.
DOĞRUCAN GÜVENCE VERDİ
Bu tepki üzerine devreye giren Teknik Direktör Necmettin Sert ve Sakaryaspor Kulübü Başkanı Metin Doğrucan, yaklaşık 45 dakika futbolcularla görüşüp ikna etmeye çalıştı. Bundan sonra bir daha asla böyle bir olayın yaşanmayacağının güvencesini alan futbolcular, haftanın ilk idmanına geç de olsa çıktı. Oyuncuların yaşanan olaylardan dolayı morallerinin son derece bozuk olduğu gözlendi.

Editör: TE Bilişim