Süper Lig B Grubunun güçlü takımlarından Demirspor-Yıldırımspor ile Erenler Sentetik sahasında karşı karşıya geldi. Demirspor rakibini 3-0 gibi net skorla yenerek üst sıralara tırmanmaya devam ediyor. Ligin ikinci yarısında kötü sonuçlar almaya devam eden Yıldırımspor da küme düşme hattı korkusu yaşanmaya başlandı.
İLK YARI GOL ÇIKMADI
Maça her iki takımda ataklarla başladı. Maç ilk 15 dakikada orta sahada geçti. Her iki tarafta temkinli ve defansı sağlama alarak kontra atak futbolu benimsedi. İki takımın gol ayaklarının gol yollarındaki beceriksizlikleri nedeniyle ilk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.
HIZLI BAŞLADILAR
İkinci yarıya Demirspor hızlı başladı. Demirspor bu yarıda topu kanatlara yayarak hızlı adamlar ile ataklarını sıklaştırınca goller gelmeye başladı. Demirspor Enes 48, Semih 80 ve Yunus’un yerine oyuna giren Oğuzhan 87. dakikalarda gollerini sıraladı. 3-0 Demirspor’un galibiyeti ile sona erdi.
Demirspor: 3  Yıldırımspor; 0
Stat: Erenler Atatürk-Sentetik
Hakemler: Ahmet Öztürk ** Mehmet Öztürk ** Y.Aytekin Atabek **
Demirspor: Tolga **, Burhan **, Emre **, Resul **, Mert **, Samed **, Hüseyin ** (Mustafa**), Semih ***,  M. Giray ***, Enes ***, Yunus ** (Oğuzhan**)
Antrenör : Ahmet Akkuş
Yıldırımspor: Oğuzhan *, Fırat **, Birkan **, Muhammed **, Alkan **, Semih **, Yunus * (Berkay**), Fatih * (Murat Kaba**), Mutlu *, Volkan *, Ensar ** (Mustafa**)
Antrenör : Murat Gürtürk
Goller : (Dk 48 Enes Dk 80 Semih Dk 87 Oğuzhan-Demirspor)

Editör: TE Bilişim