Elazığspor maçı sonrasında gazetemize özel açıklamalar yapan Balaban her maça kazanmak için çıktıklarını söylerken, koronadan dönen takım için fiziksel yönden daha çok güçleneceğini söyledi.

“Genç takımlar daha tehlikeli”

İsmail Ertekin’den sonra göreve gelen ve sahaya çıktığı 4 maçtan 12 puan alarak dikkatleri üzerinde toplayan Sakaryaspor’un genç hocası Murat Balaban Elazığspor karşılaşmasının koronavirüsten yeni çıkan bir takım için zor olduğunu ancak bunu da kazasız belasız atlattıkları için sevinçli olduklarını söyledi. Balaban “ Maça iyi başlamadık ancak buna rağmen ilk yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik rahatlayacaktık. Ama olmadı. İkinci yarıda gelen gollerle 3 puana ulaştık. Fakat Elazığspor genç ve maçı bırakmayan bir ekip olduğu için zor bir maç oldu. Karabükspor’da genç ve tehlikeli ekip” dedi.

“Maç gününe kadar netleşir”

Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Murat Balaban’a takımın genel durumu ve kadro tercihleri hakkında yönelttiğimiz soruya Balaban ‘’ Oyuncu grubumdan genel anlamda çok memnunum. Kaliteli ve kişilikli bir ekip. İyi bir seri yakaladık ve bunu sürdürmek istiyoruz. Karabükspor maçına da sıkı hazırlanıyoruz. Belki kadroda bir iki değişiklik yapabiliriz ancak şuan net bir şey söylemek için erken maç gününe kadar her şey netleşir ve sahada kimlerin olacağına karar veririz’. Karabükspor tıpkı Elazığspor gibi koşan ve mücadele eden inatçı bir takım. Maçı bırakmıyor. Bizde tedbiri elden bırakmayacağız’ ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim