“TOKİ Atatürk Stat arazisini satışa çıkardı yeni stat yapılıyor isim aramaya gerek yok. Stadın adı belli Stat Gitsin Atatürk Bize kalsın” görüşümüze destek her geçen gün çığ gibi büyürken Yeşil-Siyahlı kulübün unutulmaz isimlerinden Erkal Etçioğlu “Doğru görüş budur”, Sabri Küçük’ten de “ Tarihimiz anılarımız yok olup gitmesin, Atatürk’le saklı kalsın” söyleriyle farklı bir bakış geldi.

DOĞRU GÖRÜŞ BUDUR

Yeni yapılan stadın adının yine Sakarya Atatürk stadı olsun görüşümüze bir destek de şehrimizin unutulmaz Belediye Başkanlarından olan ve Sakaryaspor’u 1986-87 futbol sezonunda tekrar düştüğü yerden kaldırarak bakan destekli Konyaspor’a rağmen o günkü adı 1.Lig olan Süper Lige çıkaran Erkal Etçioğlu’ndan geldi. Etçioğlu “Sakarya’yı Sakarya yapan değerler çabuk unutulmasın ve harcanmasın. Stadımızın adı bellidir ve Atatürk ismi ile birlikte anılar tarih bir arada yaşasın. Doğru olan da budur” diyerek oldukça anlamlı konuştu.

KÜÇÜK BÜYÜK KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın stadyumlardan 'arena' isminin kaldırılması için talimat verdiğini söyledi. O zaman Bizim Sakarya Gazetesi olarak önerimiz bitmek üzere olan yeni Stadın adı da Atatürk Stadı olsun. Atatürk Bizimdir Bizim kalsın diyerek çıktığımız yolda bir anlamlı mesajı da bu kulübün içinde en uzun kalan eski başkanlardan Sabri Küçük verdi. Küçük “ Stat elimizden gidiyor bari Atatürk ismiyle bu tarihimizi anılarımızı yaşanmışlarımızı elimizden almasınlar. Acı tatlı yaşadıklarımız bize yeter” diyerek büyük söz etti.

Editör: TE Bilişim