Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın kırmızı alarm veren Sakaryaspor’a yönelik girişimleri biliniyor. Coş’un, bu kritik günlerinde kulübü gündemine alması da beklentiler arasında. Sel felaketi üzerine ilimizdeki ilk günlerinde araziye inen Coş, yaraların sarılmasındaki çabasıyla takdir topladı.
Önceki görev yeri Adana’da hafta sonları maçları kaçırmadığı, futbola ilgisinin olduğu öğrenilen Vali Coş, muhtemelen Bakan İslam’ın öncülüğünde yapılması beklenen Sakaryaspor zirvesini bekliyor. Diğer yandan İslam’ın Sakaryaspor Yönetimi’ne “Çalışmalar için zaman gerekiyor. Genel kurulu erteleyerek alacaklı futbolculardan süre isteyin” dediği biliniyor.

Beklenti büyük

Bakan İslam’ın başlattığı çalışmaların olumlu sonuçlanacağına inanan taraftarlar, yeni Vali’den de büyük beklenti içindeler
Türk futbolunda bir dönem Anadolu Güneşi olarak adlandırılan Sakaryaspor’un, önündeki transfer başta olmak üzere engellerin kaldırılmasını isteyen taraftarlar, yeniden şampiyonluklarla eski günlere dönülebileceği inancını koruyor. Vali Hüseyin Avni Coş’un somut çalışmalarla takıma destek olacağı yönünde beklentilerde yüksek.

Editör: TE Bilişim