Ara transfere Samsunspor’dan Onur Eriş’i kiralayarak hızlı bir giriş yapan Sakaryaspor yönetimi 1 milyon TL olarak düşündükleri transfer engelinin 2.5 milyona çıkması üzerine frene bastı ama stoper şart. Stoper takviyesi konusunda Göztepe’li Veli Çetin’i gündemine alan ve ilk görüşmeden olumlu ayrılan Başkan Cumhur Genç “Transferi bir şekilde açacağız. Bekir sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı, Ahmet Furkan sakatlığı süren genç stoperimiz. Bu durumda stoper takviyesi şart, Veli Çetin’i gündemimize aldık, pazarlıklarımızı yapıyoruz, inşallah sorun yaşamayacağız” dedi.

Bizde kiralık

Yeni Malatyaspor’dan kiralanan ve ara transfer yapamadığımız şu günlerde bize lazım olan Nuri Fatih Aydın’ı Bodrumspor ve Sarıyer istiyor

Sakaryaspor’un sezon başında Yeni Malatyaspor’dan kiraladığı Nuri Fatih Aydın’ı Bodrumspor ve Sarıyer yakın takibine aldı. Geçen sene Sarıyer’de kiralık olarak forma giyen Nuri Fatih Aydın ligde ilk yarı yaşadığı sakatlık ve teknik direktör tercihleri nedeni ile sadece 10 lig maçında forma giydi. İkinci yarı öncesinde yapılamayan ara transferler nedeniyle Sakaryaspor orta sahasının en önemli oyuncuları arasında gösterilen 25 yaşındaki orta saha oyuncusunu teknik heyet ve yönetim gönderme taraftarı değil.

Editör: TE Bilişim