Maddi sorunlar nedeniyle Pazar günü Çankırı deplasmanına bile gitmekte güçlük çeken Sakaryaspor'a Bizim Sakarya Gazetesi'nin de aracılığıyla İstanbul'da yaşayan Hendekli sanayici İbrahim Şahin'den destek geldi. Şahin, Yeşil-Siyahlılar'ın deplasman giderlerini karşılayacağını bildirdi.
SPONSOR ARANIYORDU
TARİHİNİN en kötü sezonunu geçiren ve 3'ncü Lig'e düşme tehlikesiyle burun buruna olan Sakaryaspor, bir yandan ligde kalma mücadelesi verirken diğer yandan maddi sorunlarla boğuşuyor. Öyle ki, kasasında kuruş parası bulunmayan Yeşil-Siyahlı ekibin, Pazar günü Çankırıspor deplasmanına gitmesi için sponsorlara ihtiyaç duyuyordu. Sakaryaspor'un bu zor gününde Bizim Sakarya Gazetesi'nin de aracılığıyla imdada İstanbul'da Şahin Örme Fabrikası'nın Sakaryalı sahibi iş adamı İbrahim Şahin yetişti.
SAKARYASPOR SEVDASI
SAKARYASPOR'un düştüğü zor duruma çok üzüldüğünü ve asla kayıtsız kalamayacağını ifade eden aslen Hendek Puna Ortaköyü'nden olan  İbrahim Şahin, "Sakaryaspor'un durumu yüreğimi sızlatıyor. Eski şaşalı günlerine dönebilmesi için üzerime ne görev düşerse yapmaya hazırım. Sakaryaspor, içimdeki en büyük sevda" dedi. Takımın Çankırı deplasmanı için sponsor arayışları içersinde olmasına üzüldüğünü kaydeden iş adamı Şahin, "Bu haftaki deplasman giderlerini karşılamaya hazırım" diye konuştu.
BUGÜN İDMANI İZLEYECEK
BİZİM Sakarya Gazetesi'nin aracılığıyla Çankırı maçının sponsorluğunu üstlendiğini bildiren Sakaryalı sanayici İbrahim Şahin, bugün Sakaryaspor'un Rüstemler Tesisleri'ndeki idmanına gelip teknik heyet ve futbolcularla tanışacağını söyledi. 13 Şubat'ta yapılacak kongrede de oluşturulacak yönetim içinde görev alabileceğini belirten Şahin, "Sakaryaspor için maddi ve manevi ne yapılacaksa ben varım. Yeter ki, Sakarya'nın en büyük marka değerini layık olduğu noktalara elbirliğiyle taşıyabilelim" diyerek içindeki Sakaryaspor aşkına işaret etti.

Editör: TE Bilişim