Sakaryaspor U-16 Takımı oyuncularının şampiyona sonrası eleştirilere hedef olan diskodaki eğlenceleriyle ilgili konuşan İdari Menajer Mehmet Ali Çalışkan, "Başarılarından dolayı oyuncularımıza biz izin verdik" dedi.

İZİN VERDİK: Antalya'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda 2'nci olan Sakaryaspor U-16 takımının kaldıkları otelin diskosundaki eğlence fotoğraflarının sosyal paylaşım sitesi facebook'a düşmesinin ardından oluşan tepkilere Altyapı İdari Menajeri Mehmet Ali Çalışkan'dan açıklama geldi. Çalışkan, şampiyonanın ardından oyunculara eğlenmeleri için teknik heyetle birlikte kendilerinin izin verdiğini söyledi.

FAZLA ABARTILDI: Her şampiyonada yaşanılan bir olayın gereğinden fazla abartıldığını savunan Çalışkan, "Takımımız Antalya'da Türkiye 2'ncisi olarak büyük bir başarı elde etti. Her takımda olduğu gibi biz de şampiyonanın ardından oyuncularımızı o akşam serbest bıraktık. Kimisi odasında dinlendi kimisi de otelin diskosuna giderek eğlendi. Bu gayet doğal. Bunda abartılacak bir durum yok" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim