Samsun hırs yaptı

Sakarya’da takımlarının 1-0’lık mağlubiyeti sonrasında dün sabah erken saatlerde Samsun’da belirlenen bilet satış noktalarında uzun kuyruklar oluşmaya başladı

Yılport Samsunspor taraftarı hırs yaptı, biletlere hücum ediyor. Kırmızı beyazlı taraftarlar, 13 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.30 da 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Yılport Samsunspor-Sakaryaspor karşılaşmasında takımlarının yanında olacaklarını stat da bir tek koltuk dahi boş bırakmayarak göstermeye kararlı. İkinci Lig Play Off Çeyrek Final ikinci maçında 13 Mayıs Pazartesi akşamı Sakaryaspor’u sahasında konuk edecek olan kırmızı beyazlı ekipte Samsunspor taraftarı bu tarihi maçı kaçırmak istemiyor ve yönetime de naklen sesleniyor; “Sakaryaspor yönetimi gibi sizde bu maçı naklen verdirmeyin” Ancak anlaşmalar yapıldı, TRT Spor maçı naklen yayınlayacağını duyurdu, reklamını yaptı.

Hasılat güldürdü

Sakaryaspor yönetimi, TRT’nin ilk maçı yayınlama talebini stadın tam kapasiteyle dolmayacağı düşüncesiyle kabul etmemişti, Yılport Samsunspor yönetimi ise TRT’nin 13 Mayıs’ta oynanacak rövanş maçını yayınlama talebini kabul etti. Perşembe akşamı play off çeyrek final ilk maçında canlı yayın olmayınca satılan 25 bin bilet 500 bin TL’nin üzerinde hasılat kazandırdı. Sakaryaspor yönetimi en büyük hasılatı 799 bin TL ile yine ligde 2-2 biten Samsun maçında kazanmıştı.

Samsun bedava değil

Sakaryaspor taraftarlar derneği açıklama yaptı, Samsun deplasmanına 60 TL’ye gidileceğini duyurdu. Otobüslerin Pazartesi sabahı 08:00'de Kent Meydanı’nda hareket edeceği bildirilirken bin 900 bilet Serdivan Beyzade Cafe’de bugün satışa sunulacak, gitmek isteyenlerde yine Beyzade Cafe’de kayıt yaptırabilecek.

Editör: TE Bilişim