20 GÜN GERİDE KALDI
Bakan İslam’ın talebi doğrultusunda genel kurulunu öteleyen Sakaryaspor’da 20 günlük sürede yaprak bile oynamadı. Yeni genel kurul sürecinde ise ilk toplanma günü yarın. Kulüp binasında formalite görülen toplanış, planlandığı gibi 28 Haziran’a ertelenecek.

TRANSFER AÇILIR MI?
SATSO’da nihai toplanma gününe kadar yaşanacak gelişmeler merak ediliyor. Sürecin zaman kaybı olarak değer bulmaması ise herkesin ortak arzusu. Başta transfer yasağının kaldırılmasının hedeflendiği çalışmalarla ilgili dikkatler İslam’a çevrilmiş durumda.

Bekleyiş
sürüyor

Selahattin Aydın ve ekibi, Bakan İslam’ın yürüttüğü çalışmalardan sonuç bekliyor. Aydın ve kurmayları açıklama yapmaktan kaçınıyor. Yöneticiler, “Sürecin sonuçlanmasını bekliyoruz” demekle yetiniyor. Zaman daralıyor.


Aydın ve ekibinin, transfer yasağının kaldırılması durumunda genel kurula liste çıkarma düşüncesinde oldukları biliniyor. Ancak, Bakan İslam’ın, yönetim değişikliği isteme ihtimali de gündemde tazeliğini koruyor.

Güven duyuluyor


Taraftar umutlu

Sakaryasporlu taraftarlar, Bakan Ayşenur İslam’ın başlattığı girişimlerin olumlu yönde sonuçlanacağı düşüncesinde. İslam’a güven duyan çok sayıda taraftar, “Bakanımız bu işi sonuçlandırır, efsane mazide olduğu gibi yine başarıdan başarıya koşar” ümidini dile getiriyorlar.
 

Editör: TE Bilişim