Rakipleri analiz ediyor

Sakaryaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, gelecek hafta başlayacak play-off maçları öncesinde ekibiyle birlikte muhtemel rakiplerini yakın takibe aldı. Kastamonuspor maçının ardından kesin rakibi belli olacak ekibimizde Bozkurt, “Rakiplerin maçlarını izliyoruz. Van veya Kırklarelispor’dan biri muhtemel olarak gelecek. İki takımında eksiklerine ve olumlu yönlerine bakıyoruz. Böyle ikili maçlarda ilk maçın deplasmanda olması avantaj ama bunu lehinize çevirmek önemli. Bizim ilk maçta ne olursa olsun gol bulmamız lazım. Bunu başarırsak işimiz daha kolay olur. Çünkü 0-0’lık sonucun ben çok avantaj olduğunu düşünmüyorum” dedi.

En tecrübeli kadro bizde

Genç hoca göreve geldiklerinde performans olarak geride olan oyuncularının üzerine koyarak geldiklerini söyledi. Bozkurt, “Takımda üzerine koyan oyuncularımız var. Geldiğimiz günden bu yana oyuncuların üzerine koyduk. Liglerin son bölümünde bunu yakalamak önemli. Kadromuza baktığımızda play-off tecrübesi olan oyuncu çok. Birleşme kenetlenme olarak da sezonun en iyi zamandayız. Bunun sahaya yansıyacağını düşünüyorum. Bütün bunlar birleştiğinde de başarının gelmemesi kaçınılmaz olur diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Şampiyonluk yakışır…

Kastamonuspor ile oynayacakları maçı kazanarak ligi ikinci bitirmek istediklerini belirten genç teknik adam, galibiyet istediklerini ifade etti. Bozkurt, “Biz kendi maçımızı kazanacağız. Ondan sonra gelen rakibe bakacağız” dedi. Kariyerinde Ankara Demir’le 3.Lig ve Bandırmaspor’la 2.Lig şampiyonlukları bulunan genç teknik adam, “Sakaryaspor’la birlikte üçüncü şampiyonluğumu istiyorum. Buna inancım da tam. Takım bana bu havayı veriyor. 28 Mayıs’ta hedefimize ulaşarak Sakarya şehrine o çok özlediği şampiyonluğu kazandıracağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim