Lig müsabakaları sonucunda şampiyon olan Yeni Hendekspor, düzenlenen kupa törenine takım halinde katılmayıp temsilen bir sporcu gönderdi.  Yaşanan bu olay çeşitli yorumlarında oluşmasına neden oldu.
NEDEN KATILMADILAR: Genç Kızlar Voleybol Ligi Yeni Hendekspor’un Şampiyon olduğu Lig’in Kupa merasimi ise tam bir skandal şeklinde geçti. Kupa töreninde Şampiyon takım yer almadı. Şampiyonluk Kupasını Yeni Hendekspor adına sporcu Zeynep Yaman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Salih Koşu’nun elinden aldı.  Kupa törenini izleyen spor severler, “Yeni Hendekspor takımının çok büyük bir mazereti bile olsa kupayı almak için Salonda bir Yönetici veya antrenör  seviyesinde temsil  edilebilirdi. Acaba voleybol da bilmediğimiz bir sıkıntımı var?” dedi.
6 TAKIM KATILDI: Genç Kızlar Voleybol Lig’i YeniHendekspor, SerdivanBosna sancak eğitimspor, Hızırtepeyeniözenspor, Gençlik Merkezi Gençlikspor, Geyvespor, Atatürk İOO spor  takımlarının katılımı ile oynandı. 29 Ocak günü başlayan Lig, çift devreli olarak oynandı ve Yeni Hendekspor’un Şampiyonluğu ile  bitti. Ligde son maçta Hızırtepeözenspor’u 3-1 yenen Serdivan BosnaSancakeğitimspor İkinciliği kazandı. Hızırtepe Yeni özenspor ise üçüncü oldu.
KOŞU'NUN MORALİ BOZULDU: Ligin son maçı Bosna sancakeğitimspor ile Hızırtepeyeniözenspor  arasında oynandı. Maçı 3-1 Bosnasancak takımı kazandı ve ikincilikte yer aldı. Yeni Hendekspor ise daha önceki maçlarında şampiyonluğunu ilan etti. Düzenlenen kupa töreninde takımlara Kupaları verildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu Şampiyonluk Kupasını voleybolcu Zeynep Yaman’a verdi. Kupa takdim töreninde Salih Koşu’nun yüzünün asık olduğu gözlemlendi. 

Editör: TE Bilişim