Akademi farklı 6-0
Sapanca Akademispor U 19’da, 2. turun ilk sınavını İstanbul Gazi Mahallesi karşısında 6-0 kazandı. Kütahya’da oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde kapatan ekibimiz, ikinci yarı farka koştu. Rakibini topa tutan Akademi, Enes Şimay (2), Bekir, Enes Belat (2) ve Furkan Işıklı’nın golleriyle coştu.

Erenler son anda
U 19’da finale oynayan diğer temsilcimiz Erenlerspor, ilk maçında Eskişehir Sağlıkspor ile 2-2 kaldı. Ekibimiz 2 kez geriye düştüğü maçta uzatmalarda yenilgiden kurtularak tur şansını son maçına bıraktı. Rakibin erken penaltı ve 87’de bulduğu gole ekibimiz, her iki yarıda da Gürkan’la karşılık verdi.

Rotayı finallere çevirdi
Akademispor’un, müthiş başladığı 2. turda, final oynaması kaçınılmaz gibi. Türkiye Şampiyonası’na katılacak dört takımdan biri olmak istediklerini kaydeden Ufuk Yüzücü, “Çok iyi başladık, devamını getirmek istiyoruz” dedi.


Kaya’yla bağlan hayata
Gürkan Kaya, dünkü maçta attığı 2 golle takımını ipten aldı. Yetenekli oyuncu 35’de ve 90+2’de attığı gollerle maçın kader adamı oldu. Günü bay geçecek Erenlerspor, tur yolunda yarın İstanbul ekibi Gürpınarspor ile karşılaşacak. 

Kütahya’da günün maçları: M. Asım Alkış Stadı (15.00): Isparta Emre-Gazi Mahallesi, (17.00): Gürpınar-Esk. Sağlıkspor

Kaptanlar final diyor:
Akademi’nin takım kaptanı Tuna Karadağ ile Erenler’in kaptanı Furkan Gezer, “Sakarya takımları olarak burada finali biz oynamalıyız” mesajı verdi.

Editör: TE Bilişim