Sakaryaspor taraftarının pazar günü oynanan Tepecikspor maçında, kişi ve kurumları hedef alarak savurdukları küfürler taraflı tarafsız herkesi çok üzdü ve kulüpten soğuttu.
BİRLİK VE BERABERLİK
SAKARYASPOR’un yönetici bulunamadığı için kayyum yönetimine kaldığı, hatta tasfiyesinin gündemde olduğu zor bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemde her zamankinden daha fazla birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyacımız var. Bu birlik, beraberlik ve danışmayı sağlamanın yolu ise yok olan terbiyeden, hoşgörüden ve kenetlenmekten geçiyor.
KIRIYOR, ÜZÜYOR, ÜRKÜTÜYOR
BÖYLESİNE zorlu bir süreçte tribünlerden yükselen ve sportif başarısızlığa tepki gibi görünen, ancak kastını aşan reaksiyonlar ve küfürler, Sakaryaspor’a sahip çıkan veya gelecekte sahip çıkma niyetinde olanları ciddi manada ürkütüyor.
SAĞDUYULU OLMAK GEREKİYOR
SAKARYASPOR taraftarının kulübe geçmişte ve gününüzde hizmet eden kişi veya kurumları hedef alan ve çizgiden taşan tepkilerinde mutlaka ölçülü olması bekleniyor. Bu anlamda pazar günü tribünlerden taşan küfürler taraflı tarafsız çok sayıda futbolsever tarafından çirkin ve seviyesiz tavır kabul edildi..  
BÖYLE GİTMEZ DİYORUZ
TRİBÜNLERDE elbette taraftar tepkisi olmalı. Ancak, bu tepkinin amacının dışına çıkarak insan haysiyetini ve onurunu zedeler boyuta ulaşması tasvip edilemez. Bunun içindir ki, “Bu böyle gitmez” diyor ve taraftarı sağduyulu olmaya davet ediyoruz.

Editör: TE Bilişim