Kadrosunda revizyon yapan Sakaryaspor Vanspor deplasmanından puan çıkaramadı ve zirve yolunda büyük yara aldı. İlk yarısı golsüz biten karşılaşmada ev sahibi gol atamadı. Fakat oyuna sonradan giren Berk İsmail’in ters kafası 90’da gelince İsmail Ertekin ve talebeleri sezonun ilk mağlubiyetini almış oldu.

İLK YARI ÇOK HAREKETLİYDİ

2.Lig Kırmızı grubun orta sıralarında yer alan iki takımın maçında kazanan Vanspor oldu. İlk yarıda oldukça hareketli bir futbol ortaya çıkarken maça hızlı başlayan ve Muhammet Reis’le pozisyon bulan Sakaryaspor’du. Ancak ilk çeyrekten sonra ev sahibi Vanspor oyuna önce dengeyi getirdi daha sonra ise futbolun bütün kontrolünü ele geçirdi. Özellikle sağ kanadını iyi kullanan ve net pozisyonlar bulan Vanspor’a Yeşil-Siyahlı takımın kalecisi Oğuz ve üst direk geçit vermeyince ilk 45 dakika başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İYİ OYNARKEN GOL GELDİ

İlk yarıda Teknik Direktör İsmail Ertekin sakatlanan oyuncuların yerine zorunlu değişiklikler yapmasına karşın ikinci yarıya Sakaryaspor daha iyi bir başlangıç yaptı ve atak üzerine atak geliştirdi. Yeşil-Siyahlılar rakibini kendi sahasına hapsetmesine karşın bir türlü topu filelerle buluşturamadı. Tam karşılaşma bu sonuçla bitecek derken oyuna Ali Özgün’ün yerine giren Berk İsmail ters bir kafa vuruşu maçın sonucunu 1-0 olarak belirledi. Sakaryaspor bu sonuçla 6 puanda kaldı ve namağlup unvanını da Van’da bırakmış oldu.

Editör: TE Bilişim