Tarihinin en başarısız yıllarını geçiren ve 3'ncü lige düşme tehlikesiyle burun buruna kalan Sakaryaspor'da Teknik Direktör Necmettin Sert, yarın oynayacakları Tepecik maçı öncesi herkese destek çağrısı yaptı.
Transferin açılamaması nedeniyle yollarına genç oyuncularla devam etmek zorunda kaldıklarını belirten Sert, "Şehir bize destek verirse mücadele eder ligde kalırız. Oyuncularıma inanıyorum" dedi.
SPOR Toto 2.Lig'de yarın Tepecikspor ile karşılaşacak olan Sakaryaspor, bugün sabah ter idmanı yaptıktan sonra Rüstemler Tesisleri'nde maç saatini bekleyecek. Tepecikspor maçının kendileri açısından 'Ya tamam ya devam' niteliği taşıdığını belirten Teknik Direktör Necmettin Sert, zorlu karşılaşma öncesinde şehre destek çağrısında bulundu. Kendilerine destek verilmesi halinde ligden düşmeyeceklerini kaydeden Sert, taraftarın tribünleri doldurmasını istedi.
SEZONA sakat ve cezalı oyunculardan dolayı sorunlu başladıklarını ancak, forma giyen oyuncularının da görevlerini yerine getirdiğini anlatan tecrübeli çalıştırıcı, "Bu dakikadan sonra transfer açılmayacağına göre geriye dönüp bakmamak lazım. Kadrodaki arkadaşlarımıza herkesin güvenip destek olması gerekiyor. Verilecek destek, onları her maça daha çok motive edecektir. Taraftarımız, yarın Atatürk Stadı'nı doldurup 90 dakika süresince destek olsun" diye konuştu.
HAFTA içindeki çalışmalar süresince oyuncularının Çankırıspor maçında yaşadıkları mağlubiyetin travmasını atmaları için çabaladığını anlatan Sert, "Çankırıspor maçına çok kötü başladık. Bir de buna bariz hakem hataları ile zemindeki bozukluk ve 2 oyuncumuzun sakatlanıp oyundan çıkmaları eklenince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Önceki haftalarda formu yüksek oyuncularımın da o karşılaşmada bekleneni verememesi yenilgiyi getirdi. Mağlubiyete kılıf aramak niyetinde değilim, ancak gerçekleri herkesin bilmesi gerek" dedi.
ÇAPRAZ yan bağları kopan Mesut Morgül'ün dışında takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığına dikkat çeken usta çalıştırıcı, "Yarın ki maç lige tutunmak adına son şansımız.
Tepecikspor'u yenmekten başka çaremiz yok" diye ifade etti. Maddi imkansızlıklara rağmen takım olarak sahada mücadele etmenin bile mucize olduğuna da işaret eden Sert, şehrin Sakaryaspor'u ligde tutabilmek için kenetlenmesi gerektiğini, kavga ve gürültüyle bir yere gidilemeyeceğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim