Duman, iddialara "Basit insanların, ucuz konuşmaları" diyerekten yanıt verdi.
İLÇEDE ÇİRKİN İDDİALAR: Bölgesel Amatör Ligi temsilcilerimizin önceki Pazar günü 'Sakarya Derbisi' olarak adlandırılan mücadelesinde Kocaalispor'un Adapazarıspor'a 5-0 yenilmesinin ardından Kocaali'de çok çirkin iddialarında ortaya atılmasına neden oldu. Farklı kaybedilen karşılaşmanın ardından "Kocaalispor, Adapazarıspor'a maçı bilerek verdi" gibi söylentilerin artması üzerine Kocaalispor Başkanı Murat Duman bir açıklama yaptı.
BAŞKANDAN KINAMA: "Adapazarıspor maçından sonra kamuoyunda şike yapılmış gibi konuşmalar olması camiamızı derinden üzmüştür" diyerek konuşmasına başlayan Başkan Duman, "Bu tür iddia ve söylentileri tasdik etmemekle birlikte, bunları çıkartan ve yayanları şiddetle kınıyoruz. Kocaalispor; oyuncuları, teknik ekibi, yöneticileri ve taraftarlarıyla büyük bir camia olduğunu kanıtlamıştır.Bazı basit insanların bu kadar ucuz bir şekilde konuşmaları spor ahlakıyla asla bağdaşmıyor" diye konuştu.
AKÇAKOCA'YI AĞIRLAYACAK: Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Akçakocaspor'u konuk edecek olan Kocaalispor'un sahadan 3 puanla ayrılması için taraftara da seslenen Murat Duman, bu karşılaşmada taraftarımız maç sonuna kadar sahada mücadele edecek oyuncularımıza destek verip onların yanında olsun. Taraftarımızın itici gücüyle Akçakocaspor'u yenip önceki Pazar günü Adapazarıspor karşısında kaybettiğimiz 3 puanı telefi edeceğiz" dedi.
MORALLER ÇOK BOZUK: Öte yandan, Akçakocaspor maçının hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdüren Kocaalisporlu oyuncularda hala Adapazarıspor karşısında alınan farklı mağlubiyetin moral bozukluğu hakim. Mavi-Beyazlılar, komşu Akçakoca'yı yenip tekrar bir çıkış yakalayıp üst sıralara tırmanmanın hesabını yapıyor.

Editör: TE Bilişim