Önceki sezon küme düşen ve Baraj maçıyla tekrar Bölgesel Amatör Lige dönmeyi başaran Sarı-Kırmızılılarda sezon başı yine belirsizlik yaşanırken Belediye kanadı yeni oluşuma uzak duruyor.

KİMSE BEKLEMİYORDU AMA!

Bu sene çalkantılı sezonun içinden Bala çıkış coşkusu çıkartan Karasuspor da genel kurul öncesi Spor servisimize ilgi çekici bir haber düştü. Gecen yıl Karasuspor’un futbol topunun peşine takılmasına önemli katkı veren, takıma önemli katkı sunan Murat Çelik Başkanlığındaki Belediye kanadının “biz bu sene bu işte yokuz” mesajını kamuoyuna pompalaması sonrası yeni sezon için bir trilyonluk bütçe hayali kuran Karasuspora böyle bir bütçe ile talip olmayı düşünen yeni yönetim kadrolarını bir hayli sarstı. Şimdi herkes gelişmeleri bekliyor.

ÖZKAN NE DÜŞÜNÜYOR?

Yaklaşan Karasuspor kongresi öncesi Belediyenin aldığı veya almayı düşündüğü bu karar sonrası gözler çok önceden Başkanlık açıklaması yapan Hasan Özkan’ı tedirgin ettiği haberleri Karasu Spor kamuoyunda konuşuluyor. Gecen yıl Sarı Kırmızılı ekibin Bala çıkışında önemli katkı sunan Hasan Özkanın , belediyenin bu düşüncesi sonrası kongrede Başkanlık için aday olmasının çok zor olduğunu , Belediye desteği olmadan Bal yolculuğundaki yükü çekemeyeceklerini seslendirdiği haberleri de Bizim Sakarya spor servisine kadar uzandı.

HAYALLER YIKILDI: Geçen sezon başında son anda yönetim ve kadro oluşturan Karasuspor da büyük hedefler beklenirken son gelişmeler moralleri bir hayli bozdu. Şimdi gözler bir anda Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ile başkanlığa aday olan Hasan Özkan’a çevrildi.

Editör: TE Bilişim