Ali İnci bununla da yetinmedi, bayram sonrası Bolu Dorukkaya tesislerinde yapılacak olan kamp masraflarını da üstlendi. İnci “Her zaman Sakaryaspor’un yanındayım” dedi.

HENDEK PARK SHOP’TA

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, Başkan Vekili Muzaffer Güneş, Sakaryaspor Murat Atçı,Teknik Direktör Erol Kolcu ve futbolcular Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin konuğu olarak Parkshop Alışveriş Merkezi’ne geldiler. Başkan İnci, Sakaryasporlu futbolculara ve teknik heyete takım elbise hediye etti.

HERKES SAHİP ÇIKMALI

Başkan Ali İnci, “Sakaryaspor’a sahip çıkılması gerektiğini belirterek "Her yıl

olduğu gibi bu yıl da bayram öncesi futbolcularımıza takım elbise hediye
ettik. Sakaryaspor hepimizin takımıdır. Herkesin destek olmasını bekliyorum. Sakaryaspor’umuza sahip çıkalım.

KAMP DA İNCİ’DEN

Takımımız bayram öncesi, Topuk Yaylası’ndaki kamp hazırlıklarını yaptı. Kamp masraflarını biz üstlendik. İkinci kamp masraflarını biz üstleniyoruz. Kaldı ki Sakaryaspor bu kendin en büyük markası, reklam aracı. Ben sahip çıkabiliyor ve yardım edebiliyorsam, Büyükşehir belediyesi de, iş adamları da yardım etmeli. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

150 BİN TL’LİK DESTEK

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın ve sporcular da, bayram öncesi yaptığı bu jestten dolayı Başkan İnci’ye teşekkür etti. İnci başka, 80 bin TL’lik Topuk Yaylası kampının dışında, bayramlık takım elbise ve Bayram sonrası gidilecek Dorukkaya kamp masrafını da üstlenerek, yaklaşık 150 bin TL’lik yardım sağlamış oldu. 

Editör: TE Bilişim