2.Lig’de ilimizi temsil eden bayan futbolcular Karasu’da stres attı

Sakarya Bayan Futbol takımı Onursal Başkan Osman Halil, sezon öncesi kamp yaptığı Karasu Dülger Otel’de kalır iken, teknik heyet ve futbolculara Karasu Yeni Mahalle’de yemek verdi.

 

 MASRAFLAR OSMAN HALİL’DEN

 

Osman Halil, “Sayın yönetim kurulu başkanımız bana rica ederek, bu yıl tüm masrafları karşılamamı istedi. Tabii ki takım bizim takımımız, kızlarımız da. Her türlü yardımı yapmaya hazırız. Hedefimiz 1.lig. Kızlarımızdan şampiyonluk bekliyoruz. Şu anki futbolcu sayımız ve kalitemiz yeterli fakat gerekirse transferde yapacağız ve takımı daha güçlü bir hale getireceğiz” dedi.

 

TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK

 

Sakarya bayan futbol Takımı Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baştar ise, “2010 yılında kurduğumuz takımı hedefine doğru götürüyoruz. Alt yapı olarak da 65 kişilik bir kadromuz var. Geniş bir kadroya sahibiz. Onurlu ve şahsiyetli ciddi bir çalışma sonunda başarılı olacağız. Bizim burada tek hedefimiz şampiyonluktur. Bizim Sakarya Spor ile hiçbir organik bağımız yoktur” dedi.

 

BU BİR EKİP İŞİDİR

 

Sakarya Bayan Futbol takımı antrenörü Efe Ali Küçük ise “Bu bir ekip işidir. Takımda tabii ki eksiklikler var ve bunu da transfer yaparak bu eksikliğimizi gidereceğiz. Ve hep birlikte Sakarya’yı tüm Türkiye’ye tanıtacağız. Takımımıza büyük destek veren ve onursal başkanımız sayın iş adamımız Osman Halil beye çok teşekkür ediyoruz. Tek hedefimiz var, o da şampiyonluktur” dedi. 

 

Editör: TE Bilişim