Uluslar arası U 16 Basketbol turnuvası maçlarını yöneten 35 Hakem, maçlara verilen bir günlük arayı fırsat bularak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğü tarafından Arifiye İlçesi, İl Ormanlarındaki Atış Poligon’unda düzenlenen Piknik’e katıldılar.
İYİ AĞIRLANDILAR
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu’nun da katıldığı piknik’te Hakemler’e Köfte, Tavuk, Et ve Sucuk’tan oluşan yemek ikramı yapıldı. Piknik yemeğinin sürprizi ise Kabak tatlısı oldu. Güreş Federasyonu Sakarya Güreş İl temsilcisi ve Meşhur Yeni Cami ıslama Köfte salonu sahibi Bahattin Aydın tarafından özel olarak yapılarak servis edilen Kabak tatlısı hakemler tarafından çok beğenildi.  
STRES ATTILAR
Piknik’e FIBA Avrupa Hakem Eğitmeni Alan Richardson, FIBA Avrupa Hakem Eğitim Direktörü Miguel Betancor, FIBA Avrupa Sportif Koordinatörü Richard Stokes , Adapazarı İlçe Spor Müdürü Aziz Aracı, Arifiye İlçe spor müdürü İbrahim Arkan Basketbol Federasyonu Sakarya Basketbol İl Temsilcisi Alpay Alev , Basketbol İl hakem kurulu üyesi ve Hakem atama sorumlusu Mehmet Memiş Güzeldal katılarak stres attılar.
Piknik alanı ve İl Ormanını çok beğenen Basketbol Hakemleri yemek sonrası Sapanca Göl’ü kenarında yürüyüş yaparak bir günlük dinlenmenin tadını çıkardılar.

Editör: TE Bilişim