Sakaryaspor için yönetim oluşturma çabaları içinde olan Bülent Uygun, dün akşam oynanan Beşiktaş maçından sonra Gaziantep'e gitmeyerek bugün Hakan Şükür ile bir araya gelip Sakaryaspor için oluşturulacak yönetimi belirleyecek.
BAŞKAN ADAYI NALBANT
YEŞİL-Siyahlılar'ın bir an önce hak ettiği Süper Lig'e çıkması için elinden gelen bütün desteği vereceğinin altını tekrar çizerek yönetim oluşturma çalışmalarını sürdüren Gaziantepspor'un Sakaryalı Teknik adamı Bülent Uygun, dün akşamki Gaziantepspor-Beşiktaş maçından sonra İstanbul'da kaldı. Uygun, Diş Hekimi İbrahim Nalbant'ın başkanlığında oluşturulacak yönetimde yer verilecek isimler ve alınacak destek konusunda Hakan Şükür ile görüşecek.
TÜM HESAPLAR ZİRVE İÇİN
YÖNETİM konusunda belirlenen isimlerle görüşme yapılacağını belirten Bülent Uygun, "Bu iş en geç Pazartesi veya Salı günü netleşecek. Kimse merak etmesin Sakaryaspor hak ettiği noktaya çıkacak" dedi. Bu arada kaynak konusunda da bir sorun yaşanmadığı şuan için 300-350 bin lira kadar paranın hazır olduğu ifade edildi. Bu yıl takımı ligde tutup, önümüzdeki sezona güçlü bir kadro oluşturarak Sakaryaspor'u zirveye oynatmanın hesaplarının şimdiden masaya yatırıldığı belirtildi.

Editör: TE Bilişim