Sakaryaspor Kulübü Derneği Başkanı Metin doğrucan, dün Lastik İş Sendikasını yaptığı ziyarette, tekrar başkanlığa aday olabileceğini söylerken, “Asla boyun eğmeyeceğiz” dedi.

 

SAKARYASPOR ÇÖKMÜŞ DURUMDA

Sakaryaspor Başkanı Metin doğrucan, Sakaryaspor’da şuan 500’ün üzerinde üye olduğunu ama ödenmeyen aidat borçları nedeniyle 370 bin TL alacaklarını bulunduğunu vurguladı. “Sakaryaspor şuan dizlerinin üzerine çökmüş durumda ama asla boyun eğmeyecek” diyen Doğrucan, “Sakaryasporun kurtuluşu şuanda küçük satış ve gelirlerle olabilir. Biz de bunun için e-satış, havlu, sticker gibi çalışmalarla bunu yapmaktayız. Belki küçük ama damlaya damlaya göl olur misali herkesten bu konuda destek bekliyoruz. Yani 25 TL’lik havluyu başka yerden değil Sakaryaspor’dan alsın” dedi.

BU KULÜBÜ RESMEN BATIRMIŞLAR

Sakaryaspor’da 2003-2010 yılları arasında tam 180 milyon TL, eski parayla da 180 Trilyon TL harcandığına dikkat çeken Metin Doğrucan, “Bu parayla neler yapılmazdı ki? ama ortada ne bir tesisimiz var ne bir kulübümüz. Her tarafa borçlanmış, ödeye ödeye bitiremiyoruz. Bu yüzden de yönetime talip olduk. 12 haftadır yapmaya çalıştığımız gibi bundan sonra da sahip çıkmak istiyoruz. Bu yüzden de Sakaryaspor’a yine talibiz. Sakaryaspor 20 Şubat’tan beri bir sokak çocuğu gibi sokakta bırakılmış. Fitili çekilmek üzere bekleniyor. Gerekirse çeker patlatırız. Bu saatten sonra bu çocuğa sahip çıkmak benim namus ve şeref borcum” dedi.

TARAFTARLAR ARTIK EL ATMIŞTIR

Sakaryaspor’da görev yaptıkları dönem içinde sevgi, bilgi ve mesai ekliklerinin yaşandığına şahit olduklarını hatırlatan Doğrucan, “Bu konuda ciddi çalışmalar başlattık. Mesela, 5 bin kombine bilet hedeflemiştik, şimdi 10 bine ulaşmak istiyoruz. Bunda amaç 1 milyon TL’lik bir kombine girdisi sağlamak ve deliği küçültmektir. Sakaryaspor çıkmaza girmiş. Köhnemiş bu düzene son vermek istiyoruz. Alkol almaktan tutun da, Sakaryaspora maçlarda zarar verecek küfür, sahaya taş v.s maddeler atmaya son verme gibi olaylara son vermek için tüm taraftarlarımızla görüşmelere ağırlık verdik. 

Editör: TE Bilişim