DEVAM EDERSEK

Tarihinin en kötü sezonunu geçirerek 3'ncü Lig'e düşen Sakaryaspor'da Metin Doğrucan başkanlığındaki mevcut yönetimin gelecek sezon için belirlediği hedefler arasında tekrar 2'nci Lig'e çıkmanın olmaması eleştirileri de beraberinde getirdi. Metin Doğrucan'ın bir TV'de yayınlanan spor programında yaptığı konuşmada " Biz devam edersek, transferi açsak bile futbolcu almayacağız" diye konuşmuştu.

ŞAMPİYONLUK YOK

"Şuan ki takımda yer alan futbolcuların parasını ödeyip seneye de devam edeceğiz" diyerek sözlerine devam eden Doğrucan'ın "Yani küçüleceğiz ve borç ödeyeceğiz. Hedefimiz de, şampiyonluk değil altyapımıza amatör futbolcular alıp, onları da profesyonel yapıp geleceğin yıldızlarını yetiştirmek olacak. Çalışmalarımızı tamamladık. Yeni amatör ve genç futbolcularımız bile hazır” ifadelerini kullandı.

HEDEFSİZ OLAMAZ

Metin Doğrucan'ın bu açıklamalarına tepki gösteren bazı taraftarlar, "Sakaryasporumuz bir takımın pilot takımı değil. Başkan'ın açıklamalarına anlam veremiyoruz. Sakaryaspor'un yarışmacı hedefleri olan bir takım olduğunu Metin Doğrucan bilmiyor mu? 'Şampiyonluk hedefimizde yok' demek Sakaryaspor camiasını hedefsiz bırakmak kimsenin haddine değil" diye tepki gösterdi.

Editör: TE Bilişim