Başkan Babaoğlu, Sakaryaspor-Pazarspor, maç dönüşü Çayeli Belediyesini ziyaret etti. Başkan Babaoğlu 2019 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden Çayeli Belediye Başkanı seçilen İsmail Hakkı ÇİFTÇİ'yi ziyaret etti.
Başkan Babaoğlu'na Çayeli ziyaretine Sakaryaspor Başkanvekili, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır ve AK Parti Grup Sözcüsü Hamit İsmailoğlu eşlik etti. Rize Çayeli'li olan Hamit İsmailoğlu, başkan Babaoğlu'nu Çayeli'nde gezdirerek, Çayeli hakkında bilgiler verdi.
Başkan Babaoğlu; " Sakaryaspor Yönetimi Pazarspor maçı için davet yaptılar. Sakaryaspor Yöneticilerinin davetini geri çevirmeyerek, Pazar maçına gittim. Sakaryaspor'un bir üst lige (playoff) çıkması açısından önem derecesi yüksek olan Pazarspor maçının galibiyet pirimini şahsım adına üstlendim. Sakaryasporumuz iyi futbol oynayarak, sahadan 3 puanla ayrıldı. Maç dönüşü, Rize iline bağlı Çayeli ilçe belediyesinin MHP'li olduğunu bildiğim için, Çayeli ilçesini ziyaret ettim. Belediye meclis üyemiz Hamit İsmailoğlu sayesinde Çayeli'nde yabancılık çekmedik. Çayeli'nin MHP'li belediye başkanı İsmail Hakkı Çiftçi ile bir görüşme yaptım. Yaptığımız görüşmede 2 yıllık görev süresinde yaptığımız hizmetlerle ilgili karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunduk. Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi'ye gösterdiği konukseverlik için teşekkür ediyorum" Dedi.

Editör: TE Bilişim