Hendek Atatürk Stadında gerçekleşen dünkü idmanda oyuncuların hırsı ve isteği teknik heyet ve yönetimin dikkatinden kaçmadı. Antrenör Talip Toprak idman sonrasında ikinci yarıda başka bir Hendekspor izlettirme sözü verirken “ Bu takım Play-Off oynarsa şaşırmayın” diyerek iddialı konuştu.

TAKIM DÜN ATATÜRK STADINDAYDI

İkinci yarı hazırlıkları için gittiği Alanya kampını rakip bulamadığı için iki gün erken bitiren 3’üncü Lig temsilcimiz, ilk hazırlık maçını yarın sahasında BAL takımlarından Serdivanspor ile yapacak. İkinci yarı hazırlıklarına gençlerden oluşan kamp kadrosuyla başlayan ancak hazırlık maçı yapamadığı için 9 günlük kampı 7 günde bitiren Hendekspor, 15 Ocak’ta çıkacağı Fatsa Belediyesi maçının ilk çalışmasını önceki gün kendi tesislerinde yaparken dün ise Atatürk Stadında çalıştı. Antrenör Talip Toprak takıma dar alanda çift kale yaptırdı ve oyuncuları sürekli uyardı.

HENDEK GÖRÜCÜYE YARIN ÇIKIYOR

Mavi-Siyahlı temsilcimiz, hazırlık sürecinin ilk hazırlık maçını bugün Saat 15.15’te sahasında Serdivanspor, ikinci hazırlık maçını ise Pazar günü Saat 15.00’te Sapanca Gençlikspor ile yapacak. Teknik Direktör Talip Toprak, her iki hazırlık maçında kadroyu bir daha gözden geçirecek ve ikinci yarı için ideal 11’ini belirleyecek. Ligin ilk yarısını 16 Puan ile 15’inci sırada tamamlayan ve tehlike bölgesinden uzaklaşamayan Hendekspor, deplasmanda yapacağı Fatsa Belediyesi maçına hem 1-1’in rövanşını almak, hem de tehlike bölgesinden uzaklaşmak için çıkacak

Editör: TE Bilişim