ADAPAZARI SAKİN
İlk devreyi en yakın rakibinin 7 puan önünde lider tamamlayan Mavi-Beyazlılar, Antalya kampından döndükten sonra sessizliğe büründü. Devre arasını iyi değerlendirdiklerini belirten Teknik Direktör Hikmet Sevim, ‘‘Antalya’da çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. İlk yarıdaki gibi ikinci devreyi de lider tamamlayıp 3. Lig’e çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Futbolcularım da durumun ciddiyetin farkında. Puan kaybetmemeye çalışacağız ve ilk maçta konuk edeceğimiz Akçakocaspor’u mağlup edip ikinci devreye galibiyetle başlamayı planlıyoruz’’ diye konuştu.
AKYAZI HAZIRLIK MAÇINDA
İlk devreyi beklenenin altında bir performansla bitiren As Akyazıspor, diğer temsilcimiz Kocaalispor’u averaj farkıyla takip ediyor. As Akyazıspor devre arasını hazırlık maçlarıyla değerlendiriyor. Son hazırlık maçında ise Taşburunspor’u konuk eden Sarı-Siyahlılar, maçtan 3-2 galip ayrıldı. Penaltıların konuştuğu maçın son 5 dakikasında bulduğu iki golle lehine çeviren Akyazı temsilcisi, umut vermedi. Ev sahibi takım maçın ilk devresini 1-0 geride kapattı. As Akyazıspor, ikinci devre penaltıdan bulduğu golle eşitliği yakalamasına rağmen Taşburunspor kazandığı penaltıyla tekrar öne geçti. As Akyazıspor 85’te penaltı kazandı ve eşitliği yakaladı. Uzatma dakikalarında ise Aykut’un attığı gol galibiyeti getirdi.
KOCAALİ DENGEDE
İlk devrenin son haftasını Dikilitaş deplasmanında aldığı mağlubiyetle kapatan Kocaalispor, 13 puanla 10. sırada kaldı. Devre arasını günde çift idmanla geçiren Kocaalispor sezon sonunda Bölgesel Amatör Lig’de kalmak için mücadele edecek. Yaptığı hazırlık maçlarında da dengeli bir tablo çizen kuzey ekibi, ikinci yarının ilk maçını diğer temsilcimiz As Akyazıspor ile deplasmanda yapacak. İlk devre iki takım arasında yapılan maç 1-1 berabere sonuçlanmıştı.

Editör: TE Bilişim