HOCADAN İYİ BİLİYORLAR!

Ziraat Türkiye Kupasında Derince Belediyespor’a 2-0 kaybederek kupa dışa kalan Sakaryaspor’da bir anda bütün oklar Teknik Direktör Erol Kolcu’ya dönerken yönetim içinden bazı isimlerin sahaya çıkan on bire eleştiri getirdiği ve Kolcu’yu hedef tahtasına koyduğu söyleniyor. Bu isimlerin ligde gelen başarılı sonuçların sonunda bile Kolcu’yu teknik yönden başarılı bulmadıkları ısrarla vurgulanıyor.

BAŞARISIZLIKTA GİDECEK

Bugüne kadar sahaya çıkan her on bire eleştiri getiren ve Sakaryaspor’un oynadığı futbolu bir türlü beğenmeyen Yeşil-Siyahlı bazı yöneticilerin Kolcu’yu baştan istemedikleri ancak Başkan Selahattin Aydın’a duydukları saygıdan dolayı karşı gelmedikleri hatırlatıldı. Şimdi ise bu yöneticilerin en küçük bir başarısızlık durumunda hocayı göndermeyi planladıkları da perde arkasında konuşulur hale geldi ve sonuç bekleniyor.

  ARALARINDA SOĞUK SAVAŞ VAR: Doğan Seçkin’in kadro dışı kalması ve affedilmesi ile birlikte Balçova Belediyespor maçına Cuma günü yerine Cumartesi günü gidilmesinin nedenlerinin de yönetim ve teknik heyet içindeki görüş ayrılılıklarından olduğu iddia edildi.

Editör: TE Bilişim