Farklı galibiyetle büyük bir sevinç yaşayan ve bu sevincini yönetimle paylaşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu sosyal hesabından “ Yeşil-Siyahı Karabükspor deplasmanında yalnız bırakmadık. Deplasmanda 4 gol atarak 5’te 5 yapan ve bizleri gururlandıran Sakaryaspor’umuzu tebrik ediyorum” dedi.

Sakaryaspor sevdası bir başka

Göreve geldiği günden beri Hendekspor ve Sakaryaspor’a verdiği destekle dikkatleri üzerinde toplayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Çarşamba günü oynanan Karabükspor-Sakaryaspor karşılaşmasında Yeşil-Siyahlıları yalnız bırakmadı. Her zaman sporcunun ve sporun en büyük destekçisi olan Babaoğlu 90 dakikayı Başkan Cevat Ekşi ve vekilleri Hüdaverdi Bahadır, İdris Caymaz ve İbrahim Şahin’le birlikte seyretti .

“Bu sezon bu lige veda edeceğiz”

Sakaryaspor maçlarını kaçırmayan Başkan Babaoğlu maç sonunda da hep birlikte farkla gelen galibiyetle sevinirken bu sevincini sosyal medya hesabından paylaştı. Başkan Babaoğlu “ Bu sezon sonunda bu lige veda etmenin mutluluğunu yaşamak istiyoruz. Bu şehir bu ligi hak etmiyor. Bu takımın yeri Süper Ligdir ve şehir olarak yönetim olarak bir ve beraber olduğumuz sürece başarılar kaçınılmaz olacaktır. Şampiyonluk bizimdir” dedi.

Editör: TE Bilişim