“Sakaryaspor için kim ne yapıyor?”

Deplasmanlar dahil tüm maçları kaçırmak istemeyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Sakaryaspor üzerinden kendisine yönelik algı oluşturmak isteyenlere çok net cevap verirken bu kulübe kimlerin yardım kimlerin ihanet ettiğinin sorgulanması gerektiğini sordu. Babaoğlu “Kendimi bildim bileli sporun içindeyim, maça gidiyorum. Kimseye bir şeyde ispat edecek halim yok. Beklentim, kafamın arkasında bir şeyde yok. Bunu sorgulayacaklarına, Sakaryaspor başarılı olsun diye kim ne yapıyor, ne yapmalı ona bakalım. Sakaryaspor’un başkanı kim olursa bizim başkanımızdır. Maçlara gitmeye, bu kulübe maddi manevi desteğe devam edeceğim. ” diyerek birilerine gönderme yaptı.

“Nalbant VE Genç’e de destek oldum”

Maddi manevi Sakaryaspor’un her zaman yanında olduğunu anlatan Babaoğlu, kimseye bir şey ispat etme zorunda olmadığını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’nin talimatı, “Sakaryaspor’a ve yönetime sahip çıkın” doğrultusundaydı. İbrahim Nalbant döneminde vermişti bu talimatı. Bende maddi manevi yanındayım. Sadece Sakaryaspor başarılı olsun diye. İbrahim Nalbant, Cumhur Genç ve Cevat Ekşi dönemlerinde destek verdik. Sakaryaspor’un başkanı bizim başkanımızdır. Kim seçilirse seçilsin. Ast olan Sakaryaspor’dur. Bu takım başarılı olsun biz elimizden geleni yaparız. Ben deplasman dahil tüm maçlara gitmeye devam edeceğim. Dediğim gibi maddi manevi her şeyi yaparım” dedi.

“Beni o zamanlar tanımıyorlardı”

Babaoğlu “Birilerini dinliyorum, izliyorum. Ben 50 yaşındayım. Hayatımın son 7-8 yılını çıkarırsak aktif sporcuyum. Hendekspor’u uzun yıllar temsil ettim. Kendimi bildim bileli maça gitmişliğim vardır. Lise hayatım Adapazarı’nda geçtim. O zaman doğal olarak çok medyaya yansıyan biri olmadığım için bunun göz önünde olması mümkün değil. Ben iyi bir Sakaryalıyım. Bugün Sakaryaspor maçına Sakaryalı olup ta gitmemiş, onunla dertlenmeyenin olmadığını düşünmüyorum. Beklentim, kafamın arkasında bir şeyde yok. Sakaryasporluluğumu sorgulayacaklarına, Sakaryaspor başarılı olsun diye kim ne yapıyor, kim ne yapmalı ona bakmak lazım. Elimden geleni bugünde yarında yaparım.” Diye ısrarla belirtti.

Editör: TE Bilişim