BAŞARISIZ YÖNETİM
Sinan Panta, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın yürüttüğü çalışmalar kapsamında Sakaryaspor Başkan Adaylığını ertelediğini ancak vazgeçmediğini söyledi. Kongreye liste çıkaracağının altını çizen Panta, “Başarısız bir yönetim var. Aslında 28 Haziran’ı beklemek zaman kaybı. Transferin önünü açabilecek bir yönetim çıkmazsa, ben bunlardan daha iyisini yaparım” diye konuştu.

‘GEREKİRSE ÖDERİM’
Selahattin Aydın’ı istifaya çağıran Panta, “Kulübe gelen parayla yarın kendilerine fatura çıkmasın diye devlete olan borçları ödediler. Futbolcu alacaklarını gelecek yönetime bırakıyorlar. Kınıyorum. Başkanlar düzeyinde yaptığımız bir görüşmede, ‘500 bin liran varsa gel’ dendi. Soruyorum hangi kulüp başkanı genel kurul salonuna 500 bin lirayla geldi. Ben belki 1 milyon harcayacağım” dedi.

TOÇOĞLU FAKTÖRÜ
“Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu seni sevmiyor, destek olmaz” söylemiyle sıkça karşılaştığını da belirten Panta, şunları kaydetti: Sakaryaspor’u seven herkesi seviyorum. Zeki Toçoğlu beni sevmeyebilir, destek olmaya da bilir. Sevmesini de, destek olmasını da isteyen yok. Kayyum döneminde nasıl ödeme yaptıysam, tesisleri yoluna soktuysam yine yaparım. Çalışmam var.”

Editör: TE Bilişim