15-18 Haziran tarihleri arasında Hırvatistan Zagrep de yapılacak Avrupa Vetaranlar Judo Şampiyonasına Türk Milli takım dan 24 sporcu katılacak.

YILDIZ İLK MİLLİ HEYEYACAN

Sakarya dan 52 kg m2 kategorisinde Dilek Aslan Kolat, M2 90 KG Serdar Yıldız, M5 90 KG Bayram Akdemir Sakaryayı temsil edecek. Judo il temsilcisi ve Türkiye'nin kilosunda altın adamı ve geçilmez isim, Judo antrenörü ve il temsilcisi Bayram Akdemir gençlere taş çıkartan performansıyla ustalar kategorisinde daha önce ülkemize kazandırdığı madalyalara bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Avrupa ve Dünya 3.sü Türkiye Şampiyonu Bayram Akdemir hazırlıklarını Fitness Clup de iftardan sonra sürdürüyor. Hendek HEM Judo antrenörü ve kilosunda Türkiye Şampiyonu olan Serdar Yıldız Milli takımla ilk kez bu heyecanı yaşayacak.

14 HAZİRAN DA YOLA ÇIKACAKLAR

Öte yandan bayanlarda Dilek Aslan Kolat ise sporculuk kariyerinde ki şampiyonlukları ve başarılı kariyerini ustalar kategorisinde de devam ettirmek istiyor. 25 kişilik Türk Milli Takım kadrosundan Sakarya dan 3 kişi de Avrupa Şampiyonasında hem Türk Bayrağını dalgalandırmak hem de Sakaryayı en iyi şekilde temsil ederek madalyalara göz dikmiş durumda. Milli takım ve ilimizi Avrupa arenasında temsil edecek olan Sakarya’mızın İş adamları, STK ve Belediyelerin destek sağlaması bekleniyor. Şampiyon armada Bayram Akdemir "Sefer bizim Zafer Allah'ındır" dedi.

Milli Takım kafilesi 12 Haziran tarihinde Tekirdağ'da kampa girdikten sonra 14 Haziran da Avrupa Şampiyonası için Hırvatistan'ın Zagrep Kentine yola çıkıyor.

Editör: TE Bilişim