Arifiye Kaymakam’lığının Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa olarak düzenledikleri “ 2012 Yılında Başarılı olan Arifiyeli sporcular ile başarılı Kulüplere ödül günü “ Arifiye'deki Asgarya cafe’de yapıldı. İlçe merkezinde düzenlenen çeşitli branşlarda yapılan müsabakalar Arifiye İlçe Spor müdürlüğü tarafından organize edildi.
BAŞARILI SPORCULAR
Ödül günü törenine Arifiye Kaymakamı Mehmet Ünal, Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürü Salih Koşu, Sportif Eğitim Uzmanı Yusuf Yılmaz , Arifiye İlçe Spor müdürü İbrahim Arkan, İlçe yöneticileri, Antrenörler, Sporcular ve davetliler katıldı. Sporcuların onur gününde Büyükler Karate Dünya Şampiyonu Enes Erkan özel ödüle layık görüldü ve kendisine Onur Plaketi verildi.
YEMEKLİ TOPLANTI
Arifiye'den başarılı olan Sporcular ayrı ayrı takdim edilerek birer Plaket verildi. Yemekli olarak düzenlenen 2012 yılında Başarılı olan Arifiyeli sporcular ödül gününde  bulunan Spor dostu ve Spor destekçisi kişilere ve sporcuları yetiştiren başarılı Kulüplerin yöneticilerine şükran ve teşekkür Plaketi verildi.
ÖDÜL ALAN SPORCULAR
Plaket verilen  Sporcuların isimleri şöyle: Atletizm: Kübra Çelik, Sedanur Öztürk, Taekwondo: Selen Döğer, Gözdenur Astaş, İşitme Engelli: Fatih Canbaz, Bedensel Engelli : Suat Güven, Judo: Kudret Zeynep Akdemir, Hüseyin Yazar, Esra Çelik, Boks : Taner Işık, Özer Özbek, Barışcan Norkan, Jimnastik: Beyza Baş, Bisiklet : Onur Turgut, Beyza Topçu, Dilara Gül. 

Editör: TE Bilişim