Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüğü tarafından Sentetik saha olarak yapılan Kalaycı Spor kompleksine Arifiye Belediyesi tarafından yapılan sosyal tesis düzenlenen imza töreni ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bedelsiz olarak devredildi.
İMZA TÖRENİ
Kalaycı kesimindeki Sentetik Futbol sahasının kullanım alanında yeni yapılan Sosyal tesisin Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüğüne devri için tesiste imza töreni düzenlendi.  Törende Arifiye Kaymakamı Mehmet Ünal, Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu , Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Salih Koşu , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerden sorumlu şube müdürü Cihat Sancak, Arifiye Belediyesi teknik işler başkan Yardımcısı Deniz Taş, Belediye mali işler  başkan yardımcısı Adnan Ağırman ,  Belediye yazı işleri müdürü Lütfü Tansu, Arifiye İlçe Spor müdürü İbrahim Arkan bulundu.
PROTOKOL TESLİM
İmza töreninde konuşan Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu “Spor’un hizmetine sunduğumuz bu tesis hayırlı olsun. Spor ve Sporcunun her zaman destekçisiyiz ve destekçisi olmaya devam edeceğiz , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğüne devrettiğimiz bu tesis 350 bin liraya mal oldu Sakarya amatör sporu için helal olsun“ dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürü Salih Koşu imza sonrası teslim protokolünü alırken “ Arifiye Belediye Başkanımız İsmail Karakullukçu ile Kaymakamımız Mehmet Ünal beye bu tesisin kazanılmasında hizmeti geçen tüm kişilere çok teşekkür ederim. Arifiye Kalaycı Spor Kompleksi sentetik sahası ve modern sosyal tesisi ile daha geniş bir Spor kitlesine hizmet verecek” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğü tesislerden sorumlu şube müdürü Cihat Sancak tesisin 2 katlı , Yönetim odaları, 4 sporcu soyunma odası, biri bayan olmak üzere iki hakem odası ile üst katta geniş bir kafeteryaya sahip olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilişim